Charles Barkley: A Warriorsnek már csak 24 perc van hátra a szezonból

Charles Barkley gyorsan elmondta gondolatait a 2023-24-es NBA-szezonnyitóról, és az egyik legmerészebb jóslata valóra vált. A Golden State Warriors Phoenix Suns elleni mérkőzésének félidejében Barkley kijelentette, hogy a Suns nyert.

“Próbálom elmondani nektek, srácok. Mindenki azt mond, amit akar, és ma láttam, hogy a tévében mindenki úgy viselkedett, mint egy idióta, aki azt mondja: ‘Nem fogjuk lebecsülni a Warriorst. A Warriorst érdemes legyőzni” – mondta Barkley a TNT műsorában.

A Warriors a félidőben 15 pontos hátrányban volt, de a harmadik negyedben feltámadt és 40-19-re felülmúlta a Sunsot. A negyedik negyedben azonban a Suns visszavágott, és Jusuf Nurkic 10,3 másodperccel a vége előtt egy bedobással megpecsételte a győzelmet.

A Suns 108-104-re nyert, és Barkley jóslata valóra vált.

Devin Booker 32 pontja vezette a Sunsot

Devin Booker 32 pontot, 8 asszisztot, 6 lepattanót és 1 labdalopást jegyzett a Sunsnál. Kevin Durant 18 pontot és 10 lepattanót szerzett, míg az újonc Yusuf Nurkic 14 ponttal és 14 lepattanóval egészítette ki a dupla-duplát.

Stephen Curry mélyre megy

Stephen Curry 27 pontot szerzett a Warriorsnak, de csak 4-szer 4 volt eredményes a hárompontos vonalról. Klay Thompson is küszködött a hárompontos vonalról, 3:11-ből 3-ra dobott, de 15 ponttal, hét lepattanóval és három assziszttal zárt. Chris Paul 14 ponttal és kilenc assziszttal dupla-duplát ért el Warriors-debütálásában.

A Warriors szeretne visszavágni a Kingsnek

A Warriors október 27-én, a Kings ellen szeretne visszavágni idegenben. A Suns szeretné megtartani a lendületét, amikor október 26-án a Los Angeles Lakerst fogadja a Crypto.com Arénában.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *