Rólunk

Az Aston Villa Fan Club az Aston Villa szurkolókból álló nonprofit szervezet. Célunk a szurkolók egyesítése és a klub támogatásának elősegítése.

2000-ben alakultunk, és az elmúlt 20 évben az Aston Villa szurkolók szolgálatában álltunk. Különféle rendezvényeket szervezünk, többek között bulikat, meccslátogatásokat és kirándulásokat. Híreket, információkat és fórumokat is biztosítunk.

Hisszük, hogy az Aston Villa a világ egyik legnagyobb klubja. Elkötelezettek vagyunk a klub támogatása és egy szórakoztató és szenvedélyes közösség létrehozása iránt a szurkolóink számára.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy egyesítsük az Aston Villa szurkolókat és segítsük a klub támogatását. Hisszük, hogy összefogással erősebb szurkolói bázist tudunk teremteni a klub számára.

Céljaink

Céljaink a következők

Helyet biztosítani az Aston Villa szurkolók számára, ahol összegyűlhetnek és hálózatot építhetnek.
Elősegíteni a klub támogatását és részvételét.
Pozitív hangot adni a klubnak.
Értékeink

Értékeink a következők

Egység: hiszünk abban, hogy az egység az erő forrása.
Elkötelezettek vagyunk az Aston Villa FC támogatása mellett.
Részvétel.
Szenvedély: Szenvedélyesen szeretjük az Aston Villát.
Hogyan csatlakozhatsz hozzánk

Csatlakozhatsz hozzánk a weboldalunkon vagy a közösségi média csatornáinkon keresztül. Szeretettel várunk minden Aston Villa szurkolót, aki csatlakozhat a közösségünkhöz.

Weboldalunk

Weboldalunk a legjobb módja annak, hogy többet megtudj rólunk és tevékenységeinkről. Itt további információkat találsz szervezetünkről és a legfrissebb híreket a közelgő eseményekről.

Közösségi médiánk

Közösségi média csatornáinkon keresztül is követhet minket. A Twitteren, a Facebookon és az Instagramon is van fiókunk. Ezeken a csatornákon keresztül kommunikálhat velünk, hogy naprakészen értesüljön tevékenységeinkről.

Köszönjük támogatását

Nagyra értékeljük, hogy támogatod az Aston Villa Fan Clubot. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek, és segítsünk abban, hogy a klub részévé váljon.