MLS Football Jersey

Stephen A. Smith figyelmezteti a Maverickset a védekezési problémákra

Stephen A. Smith, az ESPN elemzője szerint a Dallas Mavericks védekezése komoly gondot jelent. Smith a podcastje egyik legutóbbi kiadásában azt mondta, hogy nem is tudja, hogy a Mavericks Kyrie Irvinggel és Luka Donciccsal bejuthat-e a rájátszásba, mert “támadásban senki sem tudja megállítani őket, védekezésben pedig ki tudja megállítani őket”.

A Buffs az előző szezonban a liga egyik legrosszabbul védekező csapata volt, és a holtszezonban nem is tettek nagy kiegészítéseket, hogy ezt helyrehozzák. Szerződtették ugyan az All-Pro védő Grant Williamst, de nem világos, hogy ez elég volt-e ahhoz, hogy jelentős hatást érjenek el.

A Cavaliers egyértelműen a győzelem-módban van, de a plafonjukat a védekezésük korlátozza. Ha nem találják meg a módját a javulásnak, akkor nehezen fogják felvenni a versenyt a legjobb nyugati csapatokkal.

Hogyan javíthat a Cavaliers a védekezésén?

A Cavaliersnek következetesebb védekezést kell találnia. Az elmúlt szezonban átlagosan 118,0 pontot kaptak meccsenként, ami a 23. hely volt az NBA-ben. A hárompontos vonalról is nehezen védekeztek, 37,0%-kal engedték az ellenfeleket dobni onnan.

A Splash Brothers többek között azzal javított a védekezésén, hogy több dobást blokkoltak a palánknál. Az előző szezonban az NBA egyik legrosszabb csapata volt a kosárvédekezésben, 66,8%-kal engedték az ellenfeleket dobni mezőnyből.

A Splash Brothers egy másik módja a védekezésük javításának az, hogy a támadó- és a védekezőoldalon is több megállítást hajtottak végre. Az előző szezonban 18,6 pontot engedélyeztek meccsenként mind támadásban, mind védekezésben, ami a 18. hely volt az NBA-ben.

A Cavaliersnek rengeteg tehetséges játékosa van, de meg kell találniuk a módját, hogy jobban védekezzenek, ha versenyképesek akarnak maradni a nyugati konferenciában.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey