Franz Wagner vezetésével az Orlando Magic nagy győzelmet aratott a Detroit Pistons felett

A kosárlabda-világbajnok Franz Wagner folytatta remek játékát az NBA-ben, és vasárnap 123-91-es győzelemre vezette az Orlando Magicet a Detroit Pistons ellen.

A 22 éves Wagner 27 pontot szerzett a győzelemben, amely a Magic legutóbbi nyolc mérkőzéséből a hetedik volt. Ez idő alatt 24,6 pontot átlagol meccsenként.

Wagner öccse, Moritz Wagner négy pontot és öt lepattanót szerzett a mérkőzésen. A Magic a győzelemmel 15-7-re javított, és immár sorozatban nyolc győzelmet aratott otthon.

Franz Wagner vezetésével az Orlando Magic nagy győzelmet aratott a Detroit Pistons felett

A Pistons most 22 vereséget szenvedett zsinórban, ami a leghosszabb vereségsorozat az NBA-ben azóta, hogy a Detroit Pistons 2020. december 26-tól 2021. február 10-ig zsinórban 23 vereséget szenvedett.

A világbajnok Schroder küszködik a Toronto Raptorsnál

A világbajnok irányító Dennis Schroder újabb csalódást keltő mérkőzést játszott, mindössze hét pontot szerzett a Toronto Raptors 116-119-es vereségén a Charlotte Hornets ellen.

A Raptors jelenleg hárommeccses vereségsorozatban van, és továbbra is a rájátszáson kívül áll. Schroeder eddig nehezen találta a ritmust a Raptorsnál, 13 meccsen mindössze 8,8 pontot átlagolt a csapatban.

Isaiah Haltenstein lenyűgöző a New York Knicks vereségében

A nemzetközi center Isaiah Haltenstein karriercsúcsot jelentő 16 lepattanót szedett le a New York Knicks 123-133-as vereségén a Boston Celtics ellen. Haltenstein emellett öt pontot is szerzett.

A Celtics az egyetlen csapat az NBA-ben, amelyik veretlen otthon.

Az Oklahoma City Thunder kiütötte a Golden State Warriorst.

Az Oklahoma City Thunder folytatta elképesztő szezonját azzal, hogy hosszabbításban 138-136-ra legyőzte a Golden State Warriorst.

A Warriors sztárhátvédje, Stephen Curry 34 pontot szerzett, de az ő teljesítménye sem volt elég ahhoz, hogy a Thunder ne tudja befejezni a visszavágót.

A Thunder jelenleg második a Nyugati Konferenciában, és az utolsó nyolc mérkőzéséből hatot megnyert.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *