Tim Hardaway Jr. a Boston Celticset választotta az USA férfi kosárlabdacsapatának

A Dallas Mavericks irányítója, Tim Hardaway Jr. a hétvégén a Tidewater Alliance podcastjában a Boston Celticset nevezte meg, mint a kedvenc USA Basketball csapatát.

“Amerikai kosárlabdacsapat? Szerintem a bostoni csapat” – mondta Hardaway.” Azóta nyernek, amióta ez a dolog elkezdődött. Számomra vagy (a Lakers) vagy a Boston, de én a Bostont mondom.

A Celtics a legsikeresebb csapat az NBA-ben, 17 bajnoki zászló lóg a TD Garden szarufáján. A 2022-23-as NBA-szezonban volt esélyük a 18. bajnoki címükre, de a Celtics a keleti konferencia döntőjében hét meccsen kikapott a Miami Heattől.

A közelmúltban elért eredményeik ellenére a Celtics még mindig az NBA egyik legnépszerűbb csapata. Erős rajongótáborral rendelkeznek szerte az Egyesült Államokban, és játékosaik a liga legfelismerhetőbbjei közé tartoznak.

Hardaway Jr. kiválasztása tetszhet a Celtics-rajongóknak, de csalódást okozhat más csapatok, például a Los Angeles Lakers és a Golden State Warriors rajongóinak. Ez azonban emlékeztet arra, hogy a Celtics továbbra is az NBA egyik legtörténelmibb és legsikeresebb csapata.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *