MLS Football Jersey

Tyrese Maxey kész elfogadni a hatalmas szerződéshosszabbítást

Miután James Harden a Los Angeles Clippershez került, Tyrese Maxey a Philadelphia 76ers Joel Embiidje mellett a jövő egyik megérdemelt sztárja lett. A hírek szerint a 76ers kész arra, hogy 2024 nyarán, amikor korlátozott szabadügynök lesz, Maxey-nak egy maximális szerződéshosszabbítást ajánljon.

Mennyit fog keresni Maxi, ha All-Star lesz?

A Derrick Rose-szabály értelmében Maxi akkor kaphatna csúcsfizetéses hosszabbítást, ha negyedik szezonjában, vagy a második és negyedik szezonja közötti három szezonból kettőben bekerülne az All-Star csapatba.

Tyrese Maxey kész elfogadni a hatalmas szerződéshosszabbítást

Források szerint Maxi jogosult lenne egy ötéves, 207 millió dolláros maximum szerződéshosszabbításra. Ez a szám azonban jelentősen emelkedhet, ha bekerül az All-Star csapatba.

Ha például Maxi a negyedik szezonjában bekerül az NBA legjobb XI-es csapatába, akkor a fizetési sapka 35 százalékáért jogosult lenne a szerződéshosszabbításra. A jelenlegi fizetési sapka mellett ez öt év alatt körülbelül 240 millió dollárt érne.

Természetesen Maxinak továbbra is jól kell játszania ahhoz, hogy megkapja a csúcsfizetéses hosszabbítást. De ha bekerül az All-Star csapatba, akkor hatalmas fizetést kap.

Íme egy összefoglaló arról, hogy mit fog keresni Maxi, ha bekerül az All-Star csapatba:

NBA legjobb 11. helyezettje: a fizetési sapka 35%-a (öt év alatt körülbelül 240 millió dollár).
All-Star csapat: a fizetési sapka 30%-a (körülbelül 207 millió dollár öt év alatt).
Érdemes megjegyezni, hogy a fizetési sapka várhatóan emelkedni fog a következő években, így Maxi potenciális szerződésének értéke még magasabb lehet, ha bekerül az All-Star csapatba.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey