Ja Morant paródia honlapja hamis pletykákat terjeszt

Ja Morant pozitív képet mutat a közösségi médiában azóta, hogy az év elején 25 meccses eltiltást kapott, mert egy Instagram élő közvetítésben fegyvert mutogatott. A Twitteren azonban egy “NBA Centel” nevű hamis oldal Morant hírnevét használta fel arra, hogy hamis pletykákat terjesszen.

A paródiaoldal azzal vádolta Morantot, hogy a videóban egy üveget használt fegyverként. Az oldal azonban nem közölt konkrétumokat az incidensről, ami arra engedte következtetni a rajongókat, hogy a felvétel nemrég készült.

Ja Morant paródia honlapja hamis pletykákat terjeszt

A videót 2022 februárjában, a clevelandi All-Star hétvégén rögzítették. Morant éppen Clevelandbe utazott a családjával, amikor a videót feltette a netre.

A videó hangfelvételét is manipulálták, hogy úgy tűnjön, JaMorent elismerte, hogy “gengszter”. A videóban Morent J. Cole “GOMD” című dalát játssza a következő szöveggel: “This is the part that thugs skip. Ezen a ponton a videóban a dal J. Cole “No Role Modelz” című dalára vált.

Érdemes megjegyezni, hogy a videó régi, és Morant az eltiltása óta nem került bajba.

Miért tiltották ki Ja Morantot?

Ja Morantot 2023-ban 33 meccsre tiltották el két fegyverrel való hadonászás miatt.

Az első incidens 2023 márciusában történt egy Instagram élő videóban, egy Denver környéki éjszakai klubból. Morantot emiatt nyolc mérkőzésre felfüggesztették.

A második incidens 2023 májusában történt, amikor Morantot egy autóban fotózták le. Ennek következtében Morantot 25 mérkőzésre felfüggesztették.

Morant megígérte, hogy az önfejlesztésre és a mentális egészségre, valamint a pozitív példamutatásra fog összpontosítani.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *