MLS Football Jersey

Shaq dicséri a fiatal sztárokat (egy kis kemény szeretettel)

Shaquille O’Neal sosem szokott kertelni, nemrég bemutatta az NBA öt legjobb fiatal játékosát, és még egy bónuszt is adott hozzá. A listán hét feltörekvő sztár szerepel, és egyszerre dicséret és kihívás ezeknek a tehetséges fiataloknak.

Shaq dicséri a fiatal sztárokat (egy kis kemény szeretettel)

Shaq piramisának csúcsán Shai Gilgeous-Alexander áll, akit szorosan követ az erőcsatár Anthony Edwards és az éleslövő Trae Young. Victor Wimbanyama, a nagy hírnévnek örvendő francia csatár, aki még nem jutott el az NBA színpadára, valamint Jaime Jacquez Jr. és Alpern Sengen, két, az alkalmi szurkolók számára ismeretlen név szintén felkeltette Shaq figyelmét.

A legnagyobb figyelmet azonban “My Zion” Williamson kapta. Shaq és társa, Charles Barkley soha nem hagyta abba Zion kritizálását a súlyával és fittségével kapcsolatos problémák miatt. Shaq beismerése azonban mindent elmond. Ez a kemény szeretet gesztusa volt, amely egyszerre ismerte el Zion hatalmas tehetségét, és sürgette őt, hogy teljes mértékben érje el a benne rejlő lehetőségeket.

Stephen A. Smith, Shaq interjúalanya meglepődött Zion beismerésén. Shaq mégis ragaszkodott ahhoz, hogy amíg Zion egészséges és motivált, addig megállíthatatlan erő. Ez megfelel Shaq és Barkley szokásos stílusának: semmi mást nem akarnak jobban, mint látni, hogy ezek a fiatal sztárok gyarapodnak.

Shaq játékoskerete egyszerre nagy és meglepő, és ő dobta be a kesztyűt a fiatal játékosoknak. Ez a tehetségük elismerése, a fejlődésük ösztönzése, és a legendás szupersztár Shaq kosárlabda és a jövő feltörekvő csillagai iránti szenvedélyének bizonyítéka.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey