Pacers All-Star Halliburton combhajlító sérülést szenvedett, bizonytalan a csapat jövője

A sztárirányító Tyrese Halliburton fájdalmak közepette hagyta el a pályát az Indiana Pacers Boston Celtics elleni mérkőzésén. A második negyed végén Halliburton megcsúszott egy feldobásnál, és kellemetlenül a jobb lábára érkezett. Nyilvánvaló fájdalmai voltak, a vádliját szorongatta, és nehezen tudott egyedül járni.

Pacers All-Star Halliburton combhajlító sérülést szenvedett, bizonytalan a csapat jövője

Ezután csapattársai bevitték az öltözőbe, és most megerősítették, hogy bal combhajlítósérülése van. A sérülés súlyosságát egyelőre nem lehet meghatározni, de Halliburton hamarosan egy MRI-vizsgálaton esik át, hogy tisztább képet kapjon.

Ez komoly csapás egy olyan Pacers-csapatnak, amely nagyban támaszkodik Halliburton vezetőedző és játékmesteri képességeire. A korábbi All-Star ebben a szezonban 24,2 pontot, 4,3 lepattanót és 12,7 asszisztot átlagolt meccsenként, és nagyban hozzájárult a csapat jelenlegi 20-15-ös mérlegéhez és playoff-reményeihez.

A szurkolók érthető módon aggódnak amiatt, hogy Halliburton mennyi időt hagyhat ki. Bár a sérülés pontos részletei nem ismertek, egy hosszabb kihagyás veszélyeztetheti a Pacers lendületét és playoff-aspirációit.

Érdemes megjegyezni, hogy nem ez az első alkalom, hogy a Celtics masszív védelme kihívást jelent Halliburton számára. A két csapat idei első találkozóján a Pacers 118-101-re kikapott a Bostontól. Halliburton a mérkőzés után elismerte, hogy a Celtics keményen védekező csapat, és megjegyezte, hogy különösen a Derrick White és Junior Gasol duójával küzdenek.

“Remekül védekező csapat” – mondta Halliburton. Sok különböző védekező játékosuk van. Valószínűleg ők a legjobb védekező csapat az NBA-ben, nem tudom, mit mondanak a számok.

Bár Halliburton 17 ponttal, hat lepattanóval és hét assziszttal jó meccset játszott, az öt eladott labdája volt az egyik oka annak, hogy a Pacers nehezen birkózott meg a Celtics védekező nyomásával.

Most Halliburton sérülése árnyékot vet a Pacersre, amely bizonytalan jövő előtt áll. Hogy sztárjátékosuk nélkül is képesek lesznek-e tovább küzdeni a rájátszásért, az még nem derült ki. Az elkövetkező napok és hetek döntő fontosságúak lesznek Halliburton sérülésének súlyossága és a Pacers szezonjára gyakorolt hatása szempontjából.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *