MLS Football Jersey

A Real Madrid edzői versengenek Raul bizonytalanságáért

Sokak meglepetésére Carlo Ancelotti lesz a következő két szezonban is a csapat vezetőedzője, holott tavaly ilyenkor ez még valószínűtlennek tűnt. Nem utolsósorban Raul Gonzalez számára, aki látta, hogy a klubjánál megugrottak az esélyei a vezetőedzői posztra.

Raul már az ötödik évét tölti a Olcsó Real Madrid gyerek focicsomag, és negyedik Castillában. Egy időben Ancelotti utódjaként emlegették, de mivel az olasz megújul, úgy tűnik, nem sok kedv mutatkozik arra, hogy a közeljövőben őt hozzák, hiszen Xabi Alonso is a láthatáron van.

Ehhez párosul az az érzés, hogy a klub jobban hisz Alvaro Arbeloában. Arbeloa az ifjúsági korosztályon keresztül jutott felfelé, és az U19-esekkel is sikereket ért el. Florentino Perezzel is szoros kapcsolatot ápol.

A Real Madrid edzői versengenek Raul bizonytalanságáért

A hírek szerint Arbeloa vehetné át a Castilla csapatát, de a Raul jövőjével kapcsolatos bizonytalanság bonyolítja a helyzetet. Raulról a Villarreal készített interjút ebben a szezonban, és két másik klub is érdeklődik iránta a nyáron, de ő még nem jelezte, hogy távozni akar. A 46 éves Raulnak a nyáron lejár a szerződése, és ha nem mondja ki, hogy itt az ideje, hogy elköltözzön, Olcsó Real Madrid futball mezek döntést kell hoznia.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey