A Barcelona nem folytatott érdemi tárgyalásokat az Atletico Madrid sztárjával

A tartós pénzügyi kihívások fényében, Replika Barcelona labdarúgó mezek fontolóra vehetik, hogy ismét belevetik magukat a szabadügynök-piacra, amit az elmúlt években gyakran alkalmaztak. A közelmúltban a klubbal kapcsolatba hozott játékosok között van Replika Mario Hermoso labdarúgó pólók, akinek szerződése az Atletico Madriddal a szezon végén lejár.

Hermoso egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a nyáron elhagyja az Atletit, mivel a megállapodás egy új szerződésről nem áll közel. A 28 éves játékos ügynökei éjjel-nappal dolgoznak, hogy némi tisztánlátást teremtsenek, de legalábbis egyelőre úgy tűnik, hogy a dolgok nagyon tisztázatlanok.

A Barcelona nem folytatott érdemi tárgyalásokat az Atletico Madrid sztárjával

A Barcelona nem folytatott konkrét tárgyalásokat Hermosóval, és ugyanez elmondható a Juventusról is, amely szintén érdeklődést mutatott a korábbi Real Madrid- és Espanyol-védő szerződtetése iránt.

TA valóság az, hogy a Barcelona jelenleg túl sok középhátvéddel büszkélkedhet, így Hermoso látszólag feleslegesnek tűnik. Elég meglepő lenne, ha tovább folytatnák a tárgyalási terveket. Ami a Replika Atletico Madrid labdarúgó mezek, továbbra is bizonytalan, hogy Hermoso szolgálatait az idei szezon befejezése után is biztosítani tudják-e.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *