MLS Football Jersey

BYU kosárlabda legyőzte Arizona State, de a játék utáni incidens kérdéseket vet fel

A BYU kosárlabdacsapata 5-0-ra növelte győzelmi sorozatát az Arizona State elleni 77-49-es győzelemmel, de a mérkőzés vitatott véget ért.

33,8 másodperccel a vége előtt a BYU irányítója, Atiki Ally Atiki ütést mért az Arizona State magasemberére, Akil Watsonra. Az eset rövid fizikai összetűzést váltott ki, amelyet Mark Pope, a BYU vezetőedzője gyorsan félbeszakított.

Az idei szezonban bevezetett új egyetemi kosárlabda-szabályok értelmében az edzőknek megengedett, hogy ilyen helyzetekben a pályára lépjenek, hogy beavatkozzanak. A közelharc során a BYU irányítója, Noah Waterman is a pályára lépett, bár ő nem vett részt a verekedésben.

A mérkőzés befejezése után kézfogás történt, de most még kérdéses, hogy Atiki és Waterman esetleges eltiltása a BYU péntek esti, NC State elleni mérkőzésén is szóba kerülhet-e.

BYU kosárlabda legyőzte Arizona State, de a játék utáni incidens kérdéseket vet fel

Mark Pope, a BYU vezetőedzője a mérkőzés utáni interjújában elismerte az esetet, és kijelentette, hogy a csapat további tisztázásra törekszik az ügyben, amint a játékvezetőknek lehetőségük lesz a felvételek megtekintésére.

Atiki Ally Atiki rendelkezésre állása különösen fontos a BYU számára, mivel ő a csapat kevés egészséges játékosának egyike a center poszton. Mivel a kezdő center, Fousseyni Traore és az átigazolt center, Aly Khalifa jelenleg sérülések miatt nem játszhat, Atiki esetleges eltiltása jelentősen befolyásolhatja a BYU elülső középpályájának mélységét.

A felülvizsgálati eljárás eredményétől függ, hogy Atiki és Waterman rendelkezésre áll-e a péntek esti, NC State elleni mérkőzésen.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey