MLS Football Jersey

A WKU Hilltoppers legyőzte a Bowling Green Falcons-t a Northern Classic Tournamenten

Laval, Québec – November 24-én, pénteken a West Kenya University Hilltoppers 72-65-re legyőzte a Bowling Green Falcons csapatát a Northern Classic torna első mérkőzésén.

A Hilltoppers és a Falcons az elején kosarakat cseréltek, de egy frenetikus első félidő után a West Kenyai Egyetem a félidő végén hét ponttal vezetett.

A WKU 15 pontra növelte előnyét a második félidő elején, de a BGSU visszavágott, és alig több mint két perccel a vége előtt négy pontra növelte a különbséget. Ennek ellenére a Hilltoppers hét ponttal győzött.

Bár a BGSU 43-40-es hátrányban volt, a WKU 23 eladott labdát kényszerített ki, míg a Falcons csak 11-et követett el.

A WKU Hilltoppers legyőzte a Bowling Green Falcons-t a Northern Classic Tournamenten

A junior Don McHenry 17 pontot szerzett 10-ből 12-ből 10 büntetővel, valamint öt lepattanóval és három assziszttal járult hozzá a sikerhez.

Az ötödéves Rodney Howard 16 pontot szerzett a Hilltoppersnek 8-ból 13-ból 8 dobással. Emellett hat lepattanóval járult hozzá a sikerhez.

A junior Marcus Hill volt a BGSU egyetlen fénypontja, 29 pontot szerzett 10-ből 14-ből 10 dobással. Más Falcon nem szerzett kilenc pontnál többet.

A Winnipeg Kern University (WKU) zsinórban harmadik mérkőzését is megnyerte, így 4-1-re javította mérlegét a szezonban. November 25-én, szombaton a Canisius Egyetem ellen lépnek pályára a Northern Classic keretében.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey