MLS Football Jersey

Bulls felkészülni LaVine hiánya All-Star ül ki a kificamodott bokával

A Chicago Bulls playoff-reményei nagyot estek, mivel a sztárirányító Zach LaVine a következő egy-két hetet kihagyja jobb bokaficam miatt – írja Shams Charania (The Athletic). LaVine legújabb sérülése egy olyan szezon után következik, amelyben az egészségügyi problémái aggodalmakat keltettek a rendelkezésre állásával és a csapat rájátszásbeli szereplésével kapcsolatban.

Bulls felkészülni LaVine hiánya All-Star ül ki a kificamodott bokával

LaVine a harmadik negyed elején sérült meg a Bulls izgalmas, 116-110-es Toronto Raptors elleni győzelmének harmadik negyedében. Bár LaVine csak 24 percet játszott, és nyolc pontot, két lepattanót és három asszisztot szerzett, megpróbált kitartani, és a negyedik negyed vége előtt egy rövid visszatérést produkált.

“Amikor visszatért a pályára, úgy éreztem, hogy nem mozog túl jól” – ismerte el Billy Donovan, a Bulls vezetőedzője.” Tudtam, hogy küszködik. Szerintem folytatni akarja, csak hogy frissen tartsa magát”.

Ez nem ismeretlen terület LaVine és a Bulls számára. Nemrég 17 meccset hagyott ki a jobb lábában lévő gyulladás miatt, január 5-én tért vissza, és a javulás jeleit mutatta, 15,6 pontot, 5,9 lepattanót és 5,3 asszisztot átlagolt az utolsó hét meccsén. Egy bokaficam azonban megállította ezt a lendületet.

LaVine hiánya tovább növelte a körülötte kavargó cserepletykákat. A hírek szerint több csapat is érdeklődik a kétszeres All-Star megszerzése iránt, és az egészségi állapota kétségtelenül hatással lesz a csereértékére. LaVine hiánya hatalmas ponthiányt okozott a Bullsnak. Míg DeMar DeRozan továbbra is megbízható támadófegyver, LaVine dobó- és playmaking képességének pótlása kihívás lesz.

A Bulls pénteken a Memphis Grizzlies ellen lép pályára, és sztárcsatáruk nélkül is át kell alakítaniuk a felállásukat és a taktikájukat. Coby White és Ayo Dosunmu szerepe felértékelődhet, és a csapat mélysége is próbára lesz téve. A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek a Bulls számára, hogy túljusson LaVine hiányán és versenyben maradjon a keleti konferencia rájátszásáért.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey