MLS Football Jersey

Villanova újra együtt New Yorkban? Knicks Eye Bridges, rajongók csodálkoznak

A Knicks a “Villanova Infinity Gauntlet”-et veheti célba, mivel pletykák keringenek arról, hogy Mikal Bridges, Jalen Brunson, Josh Hart és Donte DiVincenzo újraegyesülhet New Yorkban. Bridges, a Brooklyn Nets All-Star-erőcsatára a februári cserehatáridő előtt a cserekérdések középpontjában állt.

Annak ellenére, hogy a Brooklyn Nets elutasította a Memphis Nets által felajánlott négy első körös picket, a Knicks szurkolói továbbra is izgatottak Bridges megszerzése és a Villanovával való újraegyesülés miatt. A New Yorknak rengeteg draftjoggal rendelkezik, de lehet, hogy tovább kell édesítenie a potot a Nets elcsábításához.

Villanova újra együtt New Yorkban? Knicks Eye Bridges, rajongók csodálkoznak

Bár vannak arra utaló jelek, hogy a Brooklyn meg akarja tartani Bridgest, a dolgok gyorsan változhatnak. Lehet, hogy a New Yorknak több eszközzel kell feljebb tornásznia a Memphis ajánlatát, bár OG Anunoby nemrég történt megszerzése bonyolítja a dolgokat. Anunoby szerződése lejár, ami arra utal, hogy a Knicks hosszú távú szerződést akarhat neki ajánlani.

Anunoby Bridgesszel való helyettesítése logisztikai akadályokat jelentene. Bridges csatlakozása a Knickshez a határidő-hosszabbítástól és saját vágyától függ, hogy kapjon egy jövedelmező szabadügynöki szerződést. Ráadásul a Brooklynnak már van egy hasonló játékosa Dorian Finney-Smith személyében.

Josh Hart egy másik opció lehet, de a Brooklyn talán inkább Anunobyt és egy draftpénzcsomagot részesítene előnyben. Végső soron a legéletképesebb opció az lenne, ha Anunobyt megtartanák, és egy-két első körös picket adnának, hogy a Netset a “Villanova Knicks” megalakítására csábítsák.

A végeredménytől függetlenül már ez a pletyka is izgatottá teszi a Knicks-szurkolókat. A kilátásba helyezett Villanova-találkozó New Yorkban izgalmas színt visz az NBA trade deadline drámájába.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey