MLS Football Jersey

Brandyn Podziemski: A karácsonyi jókedvtől az utazáson való elmélkedésig

Idén karácsonykor, amikor az ünnepi hangulat betölti a levegőt, a Golden State Warriors újonca, Brandyn Podziemski azon kapja magát, hogy elgondolkodik a kosárlabdázó útjáról – a kitartás és a győzelem történetéről. Ez az ünnepi időszak emlékeztet arra, hogy milyen akadályokat győzött le, hogy eljusson oda, ahol ma van.

Két évvel ezelőtt Bozimsky az Illinois-i Egyetemen küzdött a játékidőért, 17 alkalommal “leigazolatlanul”, korlátozott játékidővel. Egy évvel később a neve már nem szerepelt a draftlistán. Alig öt hónappal ezelőtt a “kifújásról” szóló pletykák következtek. Most mégis itt van, a Golden State Warriors a 19. helyen választotta ki, és karácsonykor a címvédő Denver Nuggets ellen debütálhat.

Brandyn Podziemski: A karácsonyi jókedvtől az utazáson való elmélkedésig

A karácsonyi kezdés bizonyítja, hogy Pozemski fáradhatatlanul odateszi magát a játékába. Az X közösségi médiaplatformon közzétett posztjában kiöntötte a szívét:

“2 évvel ezelőtt ilyenkor 17 DNP-m volt és szemétben játszottam; 1 évvel ezelőtt ilyenkor nem voltam rajta egyetlen draftlistán sem; 5 hónappal ezelőtt csak azt hallottam, hogy megbuktam. Év elején nem kerültem be a rotációba, most pedig az NBA legjobb csapatában kezdek! #ificandoityoucan2”

Bozimsky újonc szezonja, bár még fiatal, már most tele van csúcspontokkal. Eddig 23 mérkőzésen lépett pályára, hatot kezdőként, és 8,7 pontot, 5,3 lepattanót, 2,9 asszisztot és 1,2 hárompontost átlagol meccsenként. Legjobb teljesítményét a Minnesota Timberwolves ellen nyújtotta, ahol 23 pontot, hét lepattanót, öt asszisztot és három három hárompontost szerzett. Sőt, a hatalmas Phoenix Suns ellen 20 ponttal és 11 assziszttal első dupla-dupláját jegyezte, megmutatva, hogy mennyire sokoldalú.

A Warriors vezetőedzője, Steve Kerr hisz a játékidő kiérdemlésében, és Podziemski tökéletesen megtestesíti ezt a filozófiát. “Nem véletlenül nem a szezon elején állítjuk be őket dolgozni” – magyarázta Kerr (a Sports Illustrated segítségével).” Ez nem fog működni. Tiszteletben kell tartanod azt a munkát, amit a veteránok a múltban végeztek. De amíg ez az egész zajlik, [Tracy Jackson-Davis és Brandon Bozemski] igazán ragyognak”.

A Golden State Warriors hatodik bajnoki gyűrűjét hajszolja, mivel jelenleg 15 győzelemmel és 14 vereséggel a negyedik helyen áll a Csendes-óceáni divízióban. Jövő hétfőn a Nuggets ellen lépnek pályára Denverben, ahol ötmeccses győzelmi sorozatukat szeretnék meghosszabbítani. Bozemski számára ez csak egy újabb fejezet egy figyelemre méltó utazásban, amely a karácsonyi hangulatban kezdődött, és az NBA fényes fényei között folytatódik.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey