MLS Football Jersey

A Texas A&M női kosárlabdacsapata november 20-án, hétfőn 19 órakor a HCU-t fogadja a Reed Arénában.

Joni Taylor másodéves vezetőedző és az Aggies (2-1) hétfő este a HCU (1-3) ellen szeretné megőrizni az idei szezonban elért tökéletes 2-0-s hazai mérlegét. Lauren Ware a szezon elején dominált a védekezésben, és a harmadik helyen áll az országban a meccsenkénti blokkok tekintetében (4,0). Ware emellett meccsenként 11,7 ponttal és 12,3 lepattanóval dupla-duplát átlagol. Endiya Rogers vezeti a Maroon & White támadójátékát, mivel a 10. helyen áll az országban az assziszt/assziszt arányban (7,5). Janiah Barker, aki a Purdue ellen 19 ponttal és 11 lepattanóval megszerezte első dupla-dupláját a szezonban, meccsenként 13,0 ponttal vezeti az Aggies pontlistáját.

Előléptetések
5 DOLLÁROS SÖR-EST! A szurkolók 5 dollárért fogyaszthatják a Lonestar Lightot, amely a Reed Arena koncessziós standjainál kapható.

A Texas A&M női kosárlabdacsapata november 20-án, hétfőn 19 órakor a HCU-t fogadja a Reed Arénában.

AGGIE SZURKOLÓI ZÓNA: A Reed Arena északi bejáratánál található új és továbbfejlesztett szurkolói zóna egy órával a kezdés előtt nyitja meg kapuit, és játékokat, ajándékokat, arcfestést és még sok mást kínál!

12TH MAN REWARDS – Dupla pontok: A 12th Man Rewards egy ingyenes program, amely jutalmazza a szurkolókat, ha kiállnak a 12th Man mellett és részt vesznek a Texas A&M Athletics eseményein, támogatva ezzel a hazai pálya előnyét a diák-atlétáinknak. Minél több eseményen veszel részt, annál több pontot kapsz. Ezeket a pontokat az online ajándékboltban különféle termékekre válthatja be. Regisztrálj még ma a 12th Man Mobile alkalmazáson, hogy 100 pontot gyűjts a dupla pontgyűjtő játékhoz.

Hogyan követheted nyomon

A mérkőzést a SECN+ közvetíti Will Johnson és Tap Bentz kommentálásával. A rádiós közvetítés a 1150 AM/93.7 FM helyi és a 12th Man Mobile App-on keresztül világszerte hallható lesz. Az élő statisztikák ide kattintva is követhetők.

Jegyek

A Texas A&M női kosárlabdacsapat 2023-24-es szezonjára szóló új bérletek már kaphatók a 12th Man Alapítványon keresztül. Emellett Flex Packok és egyéni jegyek is kaphatók a hazai mérkőzésekre.

Parkolás

A női kosárlabda-mérkőzésekre a parkolás a nagyközönség számára ingyenes, a 102-es parkolóhely pedig az ADA-parkolók számára van kijelölve.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey