MLS Football Jersey

Devin Booker Detroit álmai táncolnak a fejében, de a Phoenix a kulcs

Devin Booker, a Phoenix Suns sztárja és a Detroit Lions élethosszig tartó szurkolója egyre több találgatást látott a szülővárosában való esetleges jövőjéről, miután a Pistons-legenda Isiah Thomas mellett playoff-címig szurkolt a Lionsnak. Thomas szenvedélyes szavai ellenére Booker szerződése és a Suns törekvései más képet festenek.

Devin Booker Detroit álmai táncolnak a fejében, de a Phoenix a kulcs

Booker Detroithoz való hűsége mélyen gyökerezik. Büszkén öltözött be szülővárosa összes csapatába, és egy közös fotó Thomasszal a Ford Field-en lángra lobbantotta az álmát, hogy egy nap Pistons-mezt öltsön magára. Thomas volt az a toborzó, aki arra biztatta a Suns GM-jét, James Jonest, hogy “tegye meg, amit meg kell tennie”, hogy Bookert hazahozza. De a valóság kemény volt.

Bookernek 222,6 millió dolláros szerződéshosszabbítása van a Phoenixszel 2024-től, ami még évekig Phoenixben tartja őt. Tekintettel arra, hogy Booker, Kevin Durant és Bradley Beal személyében három bajnokesélyes játékosuk van, a Suns nehezen fogja elengedni fiatal alapkövét, főleg, hogy 27 évesen MVP-kaliberű játékát és potenciálját tekintve.

A Pistons jelenleg újjáépülőben van, és nincs olyan azonnali játékosa, mint amilyenre a Phoenixnek szüksége van. Ahhoz, hogy Bookert elcsábítsák, a Pistonsnak valószínűleg olyan értékes újjáépülő játékosokat kellene feláldoznia, mint Cade Cunningham és Jaden Ivey, ami nagy ár lenne egy olyan csapat számára, amely még néhány évre van a bajnoki címtől.

Ráadásul Booker évekig küszködött, mielőtt a Sunsnál elérte volna a csúcsot, és nem valószínű, hogy fénykorában újra fel tudna épülni. Lehet, hogy a szíve Detroitban van, de Phoenixben mindenképpen bajnoki címet akar nyerni.

Bár a forgatókönyv, miszerint Thomas egy újraegyesülésről álmodik, kissé erőltetett lehet, tükrözi a szülővárosi hűség tagadhatatlan vonzerejét. Bookernek detroiti gyökerei vannak, de a kosárlabda realitásai miatt Phoenixben maradt, legalábbis a belátható jövőben. A Sunsnak megvannak a sztárjai, Detroit pedig csak álmodozhat arról a napról, amikor a tékozló fiú visszatér.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey