MLS Football Jersey

A Warriors vs. Kings mérkőzés dönt az NBA középszakaszának sorsáról

A Golden State Warriors, amelynek részvétele az NBA középszakaszában még mindig a levegőben lóg, kedden a Sacramento Kings elleni sorsdöntő összecsapásra készül. A mérkőzésen eldől, hogy a Warriors továbbjut-e a kieséses szakaszba, ahol több lehetőségük is van a továbbjutásra.

Három mérkőzés után a Golden State Warriors (2 győzelem, 1 vereség) a harmadik helyen áll a Nyugati Konferencia C csoportjában. A Warriors hátránya a ligaelső Kings (3-0) és a Minnesota Timberwolves (2-1) mögött van.

A Kings elleni győzelemmel a Warriors bebiztosítaná az első helyet a csoportban és az automatikus kijutást a kieséses körbe. Azonban még a Sacramento Kings elleni vereség esetén is van esélye a Warriorsnak a wild card útvonalon keresztül a továbbjutásra.

A Warriors vs. Kings mérkőzés dönt az NBA középszakaszának sorsáról

A wild cardot a divízió legjobb mérleggel rendelkező csapata és a csoport második helyezettje kapja. Ha a Golden State Warriors legyőzi a Kingst és a C csoport második helyén végez, akkor kiérdemli a wild card helyet. Ehhez a nyugati konferencia A és B csoportjának másik két második helyezett csapatát kell legyőzniük a tiebreakerben.

A tiebreakert az egyes csapatok egymás elleni mérlege, a pontkülönbség és a csoportkörben szerzett pontok alapján határozzák meg (ebben a sorrendben). Ezt követően az alapszakaszbeli rekordokat is figyelembe veszik, és ha minden más nem sikerül, akkor véletlenszerű sorsolásra kerül sor.

A Warriors sorsa a középszakaszban kedd este dől el a Sacramento Kings ellen a Chase Centre-ben. Egy győzelemmel továbbjutnak a kieséses körbe, egy vereséggel pedig már nem lesz reményük a wild card-helyre.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey