MLS Football Jersey

A Bulls centerét, Andre Drummondot a pletykák szerint eladják

A Chicago Bulls a csere-spekulációk célpontjává vált, mivel a veterán center Andre Drummond a címvédő játékosok egyik fő célpontjává vált. Mivel a Bulls a 2023-24-es szezonra nehéz helyzetbe került, a vezetőség a játékoskeret átalakítását fontolgatja, és a február 8-i cserehatáridő előtt Drummondot is bevonhatják a kereskedelmi tárgyalásokba.

A Bulls centerét, Andre Drummondot a pletykák szerint eladják

Bár Drummond az idei szezonban 49 meccséből mindössze hét alkalommal lépett pályára, már bizonyított, 7,8 pontot és 8,3 lepattanót átlagol meccsenként a Bullsnál. Következetes játéka növelte csereértékét, a csapatok érdeklődnek ponterőssége és tapasztalata iránt.

Drummondra többek között a New York Knicks, a Houston Rockets és a Los Angeles Lakers is szemet vetett.

A New York Knicks, amely sérülésekkel küzd a frontcourtban, Drummondban látja a potenciális megoldást, hogy megerősítse a mélységet a festékben, különösen Mitchell Robinson bokasérülése miatt.

Hasonlóképpen, a Houston Rockets, annak ellenére, hogy egy közelmúltbeli cserében szerzett egy centert, továbbra is keresi a lepattanóvédelmet és egy tartalék magasembert, Drummond és más opciók is a radarjukon vannak.

Eközben a Los Angeles Lakers a hírek szerint nagyon szeretné visszakapni Drummondot, akit stratégiai fontosságúnak tartanak az olyan erős frontcourt-csapatok elleni potenciális playoff-meccseken, mint a Nikola Jokic vezette Denver Nuggets.

Ahogy a kereskedelmi tárgyalások egyre intenzívebbé válnak, a Bulls megvizsgálhatja a játékoskeret átalakításának lehetőségeit, és esetleg Drummondot is bevonhatja az üzletbe, hogy kielégítse a csapat igényeit, és megteremtse a feltételeket a jövőbeli sikerekhez. Mivel közeledik a cserehatáridő, és több csapat is verseng a szolgálataiért, Drummond következő célpontja továbbra sem világos.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

MLS Football Jersey