Vegyes reakciók az L2M-jelentésre, a Celtics szívszorító vereséget szenvedett

A Boston Celtics 133-131-es vereséget szenvedett tegnap este az Indiana Pacers ellen, amit beárnyékolt egy vitatott ítélet a mérkőzés utolsó másodperceiben. Bár Jaylen Brown 40 pontos teljesítménye versenyben tartotta őket, egy fordulásos fault és egy vitatott dobóhiba Kristaps Porzingis ellen végül az Indiana javára döntötte el a mérkőzést.

Vegyes reakciók az L2M-jelentésre, a Celtics szívszorító vereséget szenvedett

A ma kiadott Last Two Minutes jelentés kevés vigaszt nyújt a Celtics-szurkolóknak. A liga megerősítette, hogy a kosárra hajtó Brown elleni szabálytalanság helyes volt, annak ellenére, hogy Buddy Hield megérintette. Azt viszont elismerték, hogy Porzingis védekezése Benedict Maturin ellen gyenge volt.

A játékvezető döntése felháborodást váltott ki, amit Jayson Tatum közösségi médián közzétett bejegyzése is bizonyít: “Azt mondta: ‘Hát ez egy vicc.

Tatum a Timberwolves ellen tér vissza

A jó hír a Celtics-szurkolók számára Jayson Tatum visszatérése. Miután a Pacers elleni meccset bokasérülés miatt kihagyta, az All-Star irányító a szerda esti, Minnesota Timberwolves elleni mérkőzésen már bevethető lesz.

Míg Tatum bokája nem szerepel a hivatalos sérültlistán, addig Jairus Holliday (könyökrándulás kezelése), Al Horford (NCAA) és Kristaps Porzingis (térdzúzódás) játéka kérdéses a Timberwolves ellen.

A Celticsnek szüksége lesz Tatum támadóerejére és vezéregyéniségére, különösen a nyugati konferencia erőcsatárai ellen. A 27,5 pontos, 8,7 lepattanós és 4,5 asszisztos meccsenkénti átlaga kulcsfontosságú lesz a Celtics számára, hogy kipihenje ezt a vitatott vereséget.

Ez az átdolgozott kiadás a cikket tömörebbé teszi, miközben megtartja a legfontosabb információkat. A cikk a vitatott ítéletre, az L2M-jelentésre, Tatum visszatérésére és a Timberwolves elleni közelgő mérkőzés előzetesére összpontosít. Emellett eltávolítja a felesleges spekulációkat, és semlegesebb hangnemet tart fenn.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *