Tyrese Maxey vezetésével a Philadelphia 76ers legyőzte a Washington Wizardsot

A Philadelphia 76ers Washingtonba utazott a Wizards ellen, hogy megszakítsa legutóbbi vereségsorozatát. A győzelem kulcsa Tyrese Maxey, a csapat feltörekvő csillaga volt.

Maxey már az első félidő elején megmutatta robbanékonyságát, behajtott a sávba és pontot szerzett magának és csapattársainak. Az ő agresszivitása segített a Sixersnek abban, hogy átvegye a meccs irányítását.

A félidő előtt Maxey a félpályáról dobott egy buzzer-beater-t, amivel a Sixers 62-60-ra vezetett.

Tyrese Maxey vezetésével a Philadelphia 76ers legyőzte a Washington Wizardsot

A második félidőben a Wizards változtatott a játékán, és a festékbe szorult, hogy megakadályozza Maxey kosárra jutását. Ez arra kényszerítette Maxey-t, hogy kintről dobjon, ami nehezen ment neki. Több középtávoli dobást is elhibázott, a második félidőben pedig mindössze 1:5-re volt képes hárompontosból.

Szerencsére Joel Embiid, az NBA regnáló MVP-je felállt a Sixers mellé. 43 pontot szerzett, 12 lepattanót szedett le és hét asszisztot osztott ki. Az ő dominanciája segített a Sixersnek megtartani az előnyét.

A negyedik negyedből 2:31 perccel a vége előtt a Sixers 122-116-ra vezetett. Maxey, aki addig a mezőnyből csak nehezen dobott, végül nagy dobást ért el. Ellopta a labdát egy Wizards játékostól, majd a kosárhoz hajtott, és bedobta, ezzel megpecsételve a Sixers győzelmét.

Maxey teljesítménye kulcsfontosságú volt a Sixers győzelmében. Az a képessége, hogy a gyűrűig tudott vezetni és pontokat szerezni magának és csapattársainak, az egész mérkőzésen veszélyt jelentett a Wizards számára. Embiid dominanciája a festékben szintén hozzájárult a Sixers győzelméhez.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *