Tyrese Haliburton győzelemre vezeti a Pacerst az NBA elődöntőjében

Tyrese Haliburton sztárokkal teletűzdelt teljesítményt nyújtott az Indiana Pacers Boston Celtics elleni győzelmében az NBA előszezonbeli bajnokságának elődöntőjében. Haliburton 26 ponttal, 10 lepattanóval és 13 assziszttal tripla-duplát ért el, amivel 122-112-es győzelemre vezette a Pacerst.

Haliburton édesapja, John Haliburton jelen volt a fontos mérkőzésen, és szenvedélyesen szurkolt fiának a pálya széléről. John még vitába is keveredett a játékvezetőkkel egy kérdéses bedobás után a negyedik negyedben.

Tyrese Haliburton győzelemre vezeti a Pacerst az NBA elődöntőjében

Tyrese Haliburton az egész torna során elit szinten játszott, 27,0 pontot, 3,6 lepattanót és 11,8 asszisztot átlagolt. A torna MVP címére is komoly esélyes, emellett az All-NBA első csapatába és az MVP-jelöltek közé is bekerült.

Haliburton vezetőedzői és játékvezetői képességei nagyban hozzájárultak a Pacers idei szezonbeli sikereihez. A Pacers jelenleg 10-8-as mérleggel a hatodik helyen áll a Keleti Konferenciában, és a liga történetének legmagasabb támadóértékelésével rendelkezik.

Tyrese Haliburton irányításával fényesnek tűnik az Indiana Pacers jövője. Izgalmas lesz látni, hogy milyen magasra emelkedik a plafon.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *