Trey Jamison, a UAB korábbi centere 10 napos szerződést kötött a Memphis Grizzliesszel

A Washington Wizardsnál töltött rövid idő után az NBA-ben marad a korábbi UAB-center Trey Jamison, a Memphis Grizzlies kedden jelentette be, hogy 10 napos szerződést kötött Jamisonnal.

Jamison érkezése egy olyan időszakban jön, amikor a Memphis Grizzlies sérülésválsággal küzd, a csapat öt legjobb pontszerzőjéből négyen is kidőltek. A Grizzlies három hardship waiver-t kapott a játékoskeretből, így további játékosokat szerződtethetett, miután a hétfői, Sacramento Kings elleni mérkőzésen 11 játékos sérülés miatt nem tudott pályára lépni.

Trey Jamison, a UAB korábbi centere 10 napos szerződést kötött a Memphis Grizzliesszel

Jamison, aki két szezont játszott a Clemsonban és hármat az Arab Egyetemen, ebben a szezonban az NBA G League-ben szereplő Birmingham Centralnál nyűgözte le a játékosokat. Meccsenként 10,9 pontot, 11,8 lepattanót és 1,6 sapkát átlagolt, miközben 56,8 százalékkal dobott mezőnyből.

A Wizards elleni két meccsen Jamison összesen 1:29-et játszott, de sikerült megszereznie első NBA lepattanóját. Rövid washingtoni tartózkodása alatt nem próbálkozott dobással.

A Grizzlies jelenleg 18-29-es mérleggel áll, és abban reménykedik, hogy Jamison a sérült játékosok hiányában mélységet és lepattanózást tud biztosítani. A következő mérkőzésük a Cleveland Cavaliers ellen lesz.

Jamison szerződtetése aláhúzza a Grizzlies elkötelezettségét a fiatal tehetségek fejlesztése és a G-Ligában rejtőző gyöngyszemek megtalálása iránt. Jamison lenyűgöző egyetemi karrierje és a G-Ligában mutatott erős szereplése lehetőséget ad arra, hogy komoly szerepet játsszon az NBA-ben.

A Grizzlies reméli, hogy Jamison segíthet megfordítani a helyzetet, és feljebb lépni a rendkívül versenyképes Nyugati Konferenciában.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *