Trae Young és a Hawks Trae Young és a Hawks: Felforrósodtak a cserepletykák

Az Atlanta Hawks jelenleg kiábrándító mérleggel rendelkezik: 15 győzelem és 21 vereség. A rájátszás reményei szertefoszlottak, a Trae Young és Dejounte Murray körüli találgatások pedig lázasan folynak.

Fókuszban WIMBANYAMA: Matt Moore jelentése bombaként robbant: Trae Young tábora nyitott a cserére, de csak akkor, ha Victor Wimbanyamával, a 2024-es draft első számú választottjával cserélnek. Ez egy izgalmas lehetőséget vet fel: egy cserét a Hawks és a San Antonio Spurs között.

Trae Young és a Hawks Trae Young és a Hawks: Felforrósodtak a cserepletykák

A Hawks dilemmája: A Spurs azonban nem valószínű, hogy lemondana legértékesebb prospectjéről, Wimbanyamáról. Eközben a Hawks nem hajlandó lemondani Youngról – kétszeres All-Starjukról és a csapat alapkövéről. Így a hangsúly Murray-re tevődik át.

Murray mozgásban? Dejounte Murray tűnik a legvalószínűbb cserének a Sasoknál. A Hawks becsomagolhatná Murrayt egy olyan játékossal, mint Austin Reeves vagy John Collins, Jonathan Kumingáért, Andrew Wigginsért vagy egy másik játékosért, aki jobban kiegészítené Trae Youngot.

DÖNTÉS IDEJE: A Hawksnak megvannak a lehetőségei, de minden lépésnek a sztárjátékosuk és a hosszú távú siker érdekében kell történnie. Bár Wayne Barnama potenciálja tagadhatatlan, kockázatos feláldozni kulcsfontosságú eszközöket egy nem bizonyított újoncért. Az, hogy miként egyensúlyozzák ki a közvetlen szükségleteiket és a jövőbeli ambícióikat, kulcsfontosságú tényező lesz a döntésükben.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *