Tennessee Basketball Drops első félidőben szívszorító North Carolina State

Knoxville, TN – Rick Barnes, a Tennessee kosárlabdacsapatának vezetőedzője egy pillanatra szótlan volt csapata első félidei teljesítménye miatt, amelyet a 17. helyen álló North Carolina State ellen 100-92-re elveszített szerda este az ACC-SEC Challenge keretében.

“A félidőben azt mondtam a srácoknak, hogy ez volt a legrosszabb félidő, amit valaha edzősködtem” – mondta Barnes a mérkőzés után. Barnes a meccs után így nyilatkozott: “Még soha nem láttam olyan jó képességű csapatot, mint a miénk, ilyen rosszul játszani ……… az első félidőben. Nem hiszem, hogy a játékosaink, különösen a veteránok, elég jól játszottak. Nem úgy játszottunk, ahogy a felderítő jelentés szerint kellett volna, és sok gólt kaptunk az első félidőben.

Tennessee Basketball Drops első félidőben szívszorító North Carolina State

A North Carolina State dominált az első félidőben.

Az Észak-Karolina kihasználta Tennessee védekezésének gyengeségeit az első félidőben, és 61 pontot szerzett a mérkőzésen. Az Észak-Karolina 7-ből 16-ból 7-et dobott hárompontosból és 10-ből 12-ből 10-et a palánk mögül az első félidőben.

A Tennessee megszerezte a győzelmet

A második félidőben a Vols hatra növelte az előnyét, de ez már túl késő volt. Dalton Knecht volt a Tennessee fénypontja, aki 37 pontjából 22-t szerzett a félidő után.

Barnes csalódott az első félidő miatt

Barnes csalódott volt csapata első félidei gyenge teljesítménye miatt. Büszke vagyok a srácokra, hogy a második félidőben visszavágtak, de az első félidő, úgy értem, borzalmas volt. Nem tudok mást mondani, mint ezt” – mondta Barnes.

Barnes azt tervezi, hogy megmutatja a játékosoknak az első félidő videóját

Barnes azt tervezi, hogy megmutatja a játékosoknak az első félidő videóját, hogy lássák, mi ment rosszul. Azt hiszem, meg fogom nézetni velük az első félidő minden egyes játékát, és elmondom nekik, mi történt, mert kilenc éve nem láttam ezeket a játékosokat” – mondta Barnes. Soha nem láttam még így játszani a csapatunkat – mondta Barnes. Ilyen tehetséges ez a csapat”.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *