Shai Gilgeous-Alexander merész IG posztja vegyes reakciókat vált ki

Shai Gilgeous-Alexander az NBA egyik elit játékosává nőtte ki magát, és a Denver Nuggets elleni legutóbbi teljesítménye tovább erősítette MVP-jelölt státuszát. Legutóbbi Instagram-posztja azonban vegyes reakciókat váltott ki a rajongókból, egyesek dicsérték a magabiztosságát, mások pedig kritizálták a közösségi médiás jelenlétét.

Miután izgalmas győzelemre vezette az Oklahoma City Thundert a Nuggets ellen, SGA az Instagramon szólt a fogadókhoz, akik a teljesítményére fogadtak. Viccelődve utalt arra, hogy nem érdeklik a fogadásaik vagy a parádés fogadásaik, és azt állította, hogy arra koncentrál, hogy olyan clutch játékokat mutasson be, amelyek biztosítják a győzelmet a csapata számára.

Míg egyes rajongók értékelték SGA pimaszságát és magabiztosságát, mások arrogánsnak és tiszteletlennek tartották a posztját. Egy szerencsejáték-rajongó így kommentálta: “Nincs aurája, csak egy bukfenc”. Egy másik rajongó megkérdőjelezte SGA indítékait, azt írva: “Bro úgy viselkedik, mintha már nyert volna egy zsetont”.

Shai Gilgeous-Alexander merész IG posztja vegyes reakciókat vált ki

A kritika ellenére néhány rajongó csodálatát fejezte ki SGA személyisége és a nagy pillanatokban való kiállás képessége iránt. Az egyik rajongó így kommentálta: “Oké, ki kell hoznunk őt Kanadából. A fiam egy sztár. Kizárt, hogy úgy rocker legyen, mint egy kanadai”.

Egy másik rajongó, aki nagyra értékelte SGA hatását a fogadásuk sikerére, ezt írta: “Szent sz*r, ez jó volt. Köszönöm, hogy mindig a hátam mögött álltatok”.

Összességében az SGA posztjára adott reakciók rávilágítanak a közösségi média jelenlétének polarizáló jellegére. Míg egyes rajongók üdvözlik magabiztosságát és önjelölt clutch player státuszát, mások arrogánsnak és tiszteletlenül tisztelettudónak találják posztjait.

A vegyes reakciók ellenére SGA pályán nyújtott teljesítménye továbbra is magáért beszél. Ebben a szezonban 30,7 pontot, 5,5 lepattanót, 6,4 asszisztot, 2,7 labdaszerzést és 0,8 blokkot átlagol meccsenként, és ezzel 16-8-as mérlegre vezeti a Thundert. Mivel továbbra is emeli játékát, SGA közösségi médiás jelenléte valószínűleg továbbra is beszédtéma lesz a szurkolók körében.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *