Phoenix Suns alternatív tervek Kevin Durant megszerzése előtt

Mielőtt tavaly cserével megszerezték volna Kevin Durantet, a Phoenix Suns állítólag a Toronto Raptors bajnoki tapasztalataival akarta megerősíteni a játékoskeretét. Az ESPN vezető írója, Zach Lowe elárulta, hogy a Phoenix vagy OG Anunobyt, vagy a Raptorsból Pascal Siakamot vette célba, hogy kiegészítse a játékoskeretét.

Phoenix Suns alternatív tervek Kevin Durant megszerzése előtt

Azonban ezekből a cseretárgyalásokból sosem lett komoly tárgyalás, és a terveket azonnal elvetették, amint Kevin Durant elérhetővé vált a piacon.

Kevin Durant Phoenixbe érkezése jelentős pillanat volt a csapat számára, tekintve, hogy az NBA egyik legnagyobb játékosának tartják. Durant az Oklahoma City Thunderrel töltött korai időszakától kezdve a Golden State Warriorsszel bajnoki címet nyert szezonjáig meghatározó erő volt a pályán. A Suns játékoskeretéhez való csatlakozását a játék megváltoztatásának tekintették.

Annak ellenére, hogy a Suns nagy hármasa – Durant, Bradley Beal és Devin Booker – sztárjainak ereje ellenére a csapat még nem érte el azt a szintet, amit a szezon elején reméltek. Bár 29-21-es mérleggel a hatodik helyen állnak a Nyugati Konferenciában, a játékoskeret tehetségét tekintve magasabbak voltak az elvárások.

A Kevin Durant-éra Phoenixben azonban nem okozott csalódást. A Suns az előző szezonban dicséretes második körös playoff-részvételt ért el, mielőtt kiesett volna a későbbi bajnok Denver Nuggets ellen.

Az utóbbi idők teljesítménye azt sugallja, hogy a Suns kezdi megtalálni a ritmust, karácsony óta 15-6-os mérleggel áll. Ez arra utal, hogy felfelé ívelő pályára kerülhetnek a tabellán, ami reményt adhat egy jobb playoff-pozícióra. Ha a Suns sztárjai továbbra is a jelenlegi szinten teljesítenek, akkor félelmetes ellenfelek lehetnek a poszt-szezonban.

Annak ellenére, hogy a kezdeti tervek félresiklottak, Kevin Durant megszerzése új energiát és potenciált adott a Phoenix Sunsnak, ami izgalmas út elé állítja a csapatot.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *