Kevin Durant küszködik az ‘NBA 2K24’-ben, a Suns nélküle is nyert

A kétszeres NBA-bajnok és 13-szoros All-Star Kevin Durant nemrégiben a közösségi médiában adta ki magából a frusztrációt, amiért küszködik az NBA 2K24 videojátékban. Durantnek, aki jelenleg combizomsérüléssel bajlódik, a jelek szerint dobóproblémái vannak a játék online módjában.

“Durant a következőket posztolta a közösségi médiában a …… címen: “A 2K-ban kihagyott dobások kicsit rossz hangulatba hoznak. De ez egy kisebb dolog.

Kevin Durant küszködik az ‘NBA 2K24’-ben, a Suns nélküle is nyert

A posztja gyorsan vírusszerűen terjedt, mivel a rajongók a védelmére keltek. Néhányan szarkasztikusan azt mondták, hogy úgy kellett volna megnyernie a meccset, ahogy Stephen Curry építette a csapatát, míg mások azzal viccelődtek, hogy biztosan Tatum csapatépítési stílusát használta, de nem jött be neki.

“Tatum felépítése pokoli lehet” – mondta egy rajongó.

Néhány rajongó még Durant tanácsait is komolyan vette, hogy hogyan fejlessze a játékát. Az egyik rajongó azt javasolta neki, hogy használjon egy T-Mac push shotot, hogy több meccset nyerjen.

A Suns Durant nélkül is ragyog

Miközben Durant a virtuális pályán küszködik, a való életben a Phoenix Suns a valódi pályán a győzelmekkel van elfoglalva. A Suns kedd este 109-88-ra verte a Portland Trail Blazerst, ami zsinórban a harmadik győzelmük volt.

Mivel Durant sérülés miatt kiesett, Bradley Beal lépett elő, és 21 ponttal vezette a Sunsot. Jusuf Nurkic 18 pontot, hét lepattanót és öt asszisztot tett hozzá. Devin Booker gyengén dobott, de így is 8 lepattanóval és 6 assziszttal járult hozzá a sikerhez.

A túloldalon az újonc Scoot Henderson 17 ponttal vezette a Blazers csapatát. Jerami Grant 15 pontot szerzett, Malcolm Brogdon és Jabari Walker pedig egyenként 10 pontot tett hozzá.

A Suns szerda este a Los Angeles Clipperst fogadja. Durant játéka kérdéses, és még nem tudni, hogy visszatér-e sérüléséből.

Durant küzdelmei az NBA 2K24-ben könnyed szórakozást nyújthatnak a szurkolóknak, de kétségtelen, hogy a Phoenix Suns jobb lesz vele a pályán. Remélhetőleg Durant gyorsan meggyógyul és hamarosan visszatér a csapathoz.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *