Karácsonyi cipők: az NBA-sztárok ünnepi lábbelikkel világítják meg a pályát

Az NBA karácsonyi bálja több mint egy kosárlabda-mérkőzés, ez egy divat extravaganza, különösen, ha a tornacipőkről van szó. Idén a játékosok nem okoztak csalódást, ikonikus és kreatív lábbelik sokaságával kápráztatták el a rajongókat.

Karácsonyi cipők: az NBA-sztárok ünnepi lábbelikkel világítják meg a pályát

LeBron James csillogó piros LeBron 21-esétől Jaylen Brown Kobe Bryant előtt tisztelgő cipőjéig íme a legfotogénebb edzőcipők idén karácsonykor:

1 LeBron James King James uralta a karácsonyi szezont a különleges kiadású LeBron 21-esével. Az arany részletekkel díszített élénkpiros szín tökéletesen megragadja az ünnepi hangulatot.

2 Jaylen Brown: Brown egyedi tornacipős tisztelgése Kobe és Gigi előtt szívmelengető. Az apa-lánya duó portréival ezek a piros tornacipők erőteljes nyilatkozatot tesznek a pályán és azon kívül is.

3 Damian Lillard Damian Lillard (Dame Dolla) egyedi Dame 8 tornacipőjével hozza el a karácsonyi hangulatot. A graffiti karácsonyi fényekkel és a Bucks logóval ellátott, játékos dizájn Lillard személyiségét és ünnepi hangulatát mutatja be.

4 Giannis Antetokounmpo: A görög csodagyerek néhai édesapja, Charles előtt tiszteleg a “Rose” Zoom Freak 5s cipővel. Az “I Am My Father’s Legacy” (Én vagyok az apám öröksége) felirat a cipőkön látható, és ez egy szívből jövő tisztelgés a családja és a gyökerei előtt.

Jayson Tatum 5: Tatum a Celtics klasszikus zöld színű, finom piros akcentusokkal ellátott Jordan Tatum 2 cipőjében debütál. Az egyszerű, folyékony dizájn kiegészíti Tatum játékát.

6 Nikola Jokic: A regnáló MVP, aki most csatlakozott a 361° márkához, egy különleges cipőt viselt, amely utalt a közelgő aláírás cipőjére. Az elegáns fehér edzőcipő piros és kék hangsúlyokkal mutatja Jokic sokoldalú stílusát.

7 Klay Thompson Az Anta sztárja, Klay Thompson vagányan nézett ki az Anta KT 9s cipőben. A túlnyomórészt fehér színösszeállítás finom piros akcentusokkal időtlen eleganciát sugároz.

8 Austin Reeves A feltörekvő sztár az új Iceman AR1 színösszeállításban mutatta meg a Rigorerrel nemrég kötött szerződését. A mostantól világszerte elérhető, téli ihletésű dizájn a karácsonyi edzőcipő újraértelmezése.

A karácsonyi edzőcipő több mint egy pár edzőcipő, a karácsonyi edzőcipő egy módja annak, hogy a játékosok kifejezzék magukat, megünnepeljék az ünnepi időszakot és kapcsolatot teremtsenek a rajongókkal. Az idei karácsonyi tornacipők az NBA játékosok kreativitását és szenvedélyét tükrözik a pályán és azon kívül is.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *