JuJu Watkins, a Trojan sztárja LeBron James előtt tündököl

A USC női kosárlabdázója, JuJu Watkins, az országos hatodik helyezettje vasárnap káprázatos teljesítményt nyújtott a pályán, és egy lenyűgöző tömeg előtt mutatta meg tehetségét, amelyben ott volt az NBA-legenda LeBron James és lánya, Zhuri is.

A Trojans-t a UC Riverside ellen 85-53-as győzelemre vezető Watkins mindössze 28 perc alatt 27 pontot szerzett, és ezzel meghosszabbította a csapat hazai veretlenségi sorozatát. A meccsre nagy tömeg gyűlt össze, amelyet Brownie Jamey szívmegállásból való visszatérése is feldobott, és Watkins nem okozott csalódást – a harmadik negyed végére 20 pontot szerzett, amivel gyakorlatilag megpecsételte a győzelmet.

JuJu Watkins, a Trojan sztárja LeBron James előtt tündököl

Watkins láthatóan tisztában volt James jelenlétével, ami csak tovább fokozta a teljesítményét. “Ő minden idők legnagyobb játékosa jelenleg” – mondta a meccs után. “Hogy eljött a Las Vegas-i duplázásból, és itt maradt, hogy megnézze a játékunkat, ez szerelem”.

Rayah Marshall 11 ponttal és 12 lepattanóval dupla-duplával járult hozzá a sikerhez, míg a USC vezetőedzője, Lindsay Gottlieb a csapat energiáját és annak fontosságát dicsérte, hogy lenyűgözte a közönséget, akik közül sokan először voltak nézők.

Watkins hatékonysága figyelemre méltó volt. Bár nem tudta tartani a közelmúltbeli legalább 30 pontos sorozatát, a hatása az egész meccsen nyilvánvaló volt. A végső statisztikájában négy hárompontos, öt assziszt, öt lopás, három lepattanó és két blokk szerepelt.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *