Embiid sérülése elindítja az MVP-versenyt: Kialakult az első 5 helyezett

Joel Embiid sérülése és a meccsek kihagyása miatti esetleges jogosultságvesztés miatti aggodalmak felpörgették az NBA MVP-versenyt. Több játékos is erős favoritként tűnik fel:

Embiid sérülése elindítja az MVP-versenyt: Kialakult az első 5 helyezett

1 Nikola Jokic (Denver Nuggets): A regnáló MVP továbbra is a favorit a stabil összjátékával (26,3 ppg, 12,1 rpg, 9,0 apg).

  1. Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder): A Thunder második számú SGA-játékosa karrierévet fut (31,3 ppg, 54,7%-os dobószázalék, 6,4 assziszt).
  2. Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks): A “Greek Freak” továbbra is dominál a pálya mindkét végén (31,0 ppg, 60,7% FG, 11,7 rpg).

4 Jayson Tatum (Boston Celtics): A kétirányú, mindenre képes irányító Tatum 26,9 lepattanót átlagol meccsenként, és védekezésben rémálom az ellenfelek számára.

  1. Luka Doncic (Dallas Mavericks): Doncic továbbra is egy támadó zseni, 34,7 lepattanót átlagol meccsenként (48,9%-os dobószázalékkal), és lepattanókban és asszisztokban is hozzájárul (9,6 rpg, 8,6 apg).

Embiid hiánya ritka lehetőséget teremt ennek az öt tehetséges játékosnak, hogy megszilárdítsa MVP-jelöltségét. A verseny izgalmasnak és versenyképesnek ígérkezik, ahogy a szezon az utolsó szakaszába ér.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *