Draymond Green határozatlan időre felfüggesztve egy fejre mért ütés miatt

Draymond Greent határozatlan időre felfüggesztette az NBA Jusuf Nurkic fejére mért ütéséért. Az eset a Phoenix Suns és a Brooklyn Nets keddi mérkőzésén történt. Greent kizárták a mérkőzésről, és nem térhet vissza a pályára, amíg a liga nem vizsgálja felül az ügyét.

Ez már a harmadik eset, hogy Greent ebben a szezonban kiállítják, és az ötödik alkalom, hogy eltiltják. A liga egyértelműen nem elégedett a viselkedésével, és lépéseket tesz annak érdekében, hogy ne kövessen el még egyszer ilyen esetet.

Draymond Green határozatlan időre felfüggesztve egy fejre mért ütés miatt

Green csapattársa, Kevin Durant aggodalmát fejezte ki a viselkedése miatt, és azt mondta, reméli, hogy Green megkapja a segítséget, amire szüksége van ahhoz, hogy változtasson a viselkedésén. Durant azt is megjegyezte, hogy Green viselkedése az elmúlt években nem volt jellemző rá.

Most, hogy határozatlan idejű eltiltás szerepel a jegyzőkönyvében, Greenre még súlyosabb fegyelmezés várhat, ha nem tanulja meg kontrollálni az indulatait. A liga egyértelmű üzenetet küld, hogy nem tolerálja az ilyen típusú viselkedést a játékosaitól.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *