Dirk vs Doncic: Parker árnyékot vet, Doncic státusza kiderült a Lakers elleni rangadó előtt

A Dallas Mavericks nagyot megy a Los Angeles Lakers elleni kiemelt összecsapás előtt, de a pályán kívüli hírek Dirk Nowitzki és Luka Doncic körül forognak. A Spurs korábbi sztárja, Tony Parker indította el az “európai szupersztár” címről szóló vitát azzal, hogy Nowitzkit nyilvánította győztesnek, és viccesen hozzátette, hogy Dirk nagysága miatt azt kívánja, bárcsak “soha ne született volna meg”.

Parker borotvaéles humorérzéke, amelyet egy brutális játékoskarrier során csiszolt ki, vitát váltott ki saját kulcsfontosságú dobásaival és asszisztáló képességeivel kapcsolatban. De ahogy közeledett a Lakers elleni összecsapás, minden szem Doncic formájára szegeződött.

Parker meggyújtja a GOAT tüzet

Parker merész kijelentése lángra lobbantotta a vitát Doncic és Nowitzki között. Azt állította, hogy csak azok a játékosok jogosultak a “GOAT” elnevezésre, akik bajnoki gyűrűt nyertek, és Doncicot a tehetsége ellenére kizárták.

“Számomra ahhoz, hogy benne legyél a beszélgetésben, bajnoki címet kell nyerned. Ez csak az én személyes véleményem” – mondta Parker Dwyane Wade új podcastjében, a “Why”-ban.

Megduplázta az álláspontját, és azt állította, hogy a bajnoki tapasztalat döntő fontosságú: “Számomra, miután nyertél egy bajnokságot, ha nem érted, mi kell ahhoz, hogy megnyerj egy bajnokságot, nem hiszem, hogy ott kellene lenned a vitában”.

Doncic státuszfrissítése:

A GOAT-vita közepette még mindig kérdéses, hogy Doncic játszhat-e a Lakers ellen. Az ő állapota kulcsfontosságú tényező lesz a Mavericks számára az olyan játékosok ellen, mint LeBron James.

A Lakers elleni összecsapás már csak egy karnyújtásnyira van:

Függetlenül attól, hogy Doncic milyen formában van, a Mavs-Lakers összecsapás izgalmas látványosság lesz. A Dallas Mavericks fiataljai a Los Angeles Lakers rutinos veteránjaival csapnak össze egy olyan összecsapáson, amely mindkét csapat rájátszásbeli esélyeit nagyban befolyásolhatja.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *