Carmelo Anthony nem zárja ki a visszatérést, miután Kína és New Orleans is érdeklődik iránta

Az NBA-ikon Carmelo Anthony idén májusban bejelentett visszavonulása óta nem kosárlabdázik, de úgy tűnik, még mindig van néhány csapat, amely érdeklődik iránta. A “7PM In Brooklyn” podcast legutóbbi epizódjában Anthony elárulta, hogy Kínából és a New Orleans Pelicansből is kapott ajánlatot.

“Kína” – mondta Anthony mosolyogva, amikor a lehetséges kérőkről kérdezték. A Pelicans felhívta a …… Ez lenne a mez, a “Rejtsd el, rejtsd el”.

Az érdeklődés ellenére Anthony továbbra is szűkszavúan nyilatkozik arról, hogy visszatér-e.

“Nem zárnám ki” – mondta. Most éppen élvezem a szabadidőmet. A családommal töltöm az időt, utazom és élvezem az életet. De a szívem mélyén még mindig kosárlabdázó vagyok, és mindig hiányzik a játék.

A 39 éves Anthony 10-szeres NBA All-Star és hatszoros NBA Best XI-válogatott. Ő az NBA történetének 10. legjobb pontszerzője 28 289 ponttal.

Carmelo Anthony nem zárja ki a visszatérést, miután Kína és New Orleans is érdeklődik iránta

Bár Anthony még nem döntött a jövőjéről, egyértelmű, hogy továbbra is szenvedélyesen szereti a kosárlabdát.

“Állandóan kosárlabdát nézek” – mondta. Még mindig tanulmányozom a játékot, még mindig tanulok. Imádom a kosárlabdát, és valamilyen módon mindig is részt fogok venni benne”.

Hogy Anthony visszatér-e, azt csak az idő fogja eldönteni, de egy dolog biztos: ő az NBA történetének egyik legikonikusabb játékosa.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *