A Los Angeles Lakers DeMar DeRozant és Alex Carusót választja Zach LaVine helyett

A hírek szerint jobban érdeklődnek a Chicago Bulls sztárjai, DeMar DeRozan és Alex Caruso iránt, mint Zach LaVine iránt.

A Lakers úgy gondolja, hogy DeRozan jobban illik LeBron James és Anthony Davis mellé, mint LaVine. DeRozan szerződése is hamarosan lejár, így elképzelhető, hogy a Lakers meg tudja győzni őt arról, hogy hosszabbítson a csapattal.

A Los Angeles Lakers DeMar DeRozant és Alex Carusót választja Zach LaVine helyett

Caruso ismerős arc a Lakersnél, és továbbra is az NBA egyik legjobb periméter-irányítója. Tökéletesen illik a Lakershez, és szinte bármelyik rotációs játékossal együtt tud játszani a parketten.

A Lakers nem közvetlen bajnoki címre pályázik, de DeRozan és Caruso csatlakozása kétségtelenül erősíti a játékoskeretük mélységét, és egy újabb masszív védekező játékossal bővíti a rotációjukat. Caruso egy olyan irányító, aki jobb megoldást jelentene a Lakers jelenlegi problémáira, mint LaVine.

Mielőtt megpróbálnának LaVine-ért cserélni, a Lakers inkább DeRozant és Carusót célozná meg. Az idő majd megmutatja, hogy meg tudják-e szerezni a két sztár valamelyikét.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *