A Lakers LeBron James és a Rockets Ime Udoka verekedése után kiutasították a játékból

A Los Angeles Lakers sztárját, LeBron Jamest és a Houston Rockets vezetőedzőjét, Ime Udokát a szombat esti mérkőzésről kiutasították, miután a negyedik negyedben összevesztek.

Az incidens akkor kezdődött, amikor a Lakers swingmanje, Cam Reddish szabálytalankodott a Rockets irányítója, Tari Essien ellen, majd a meccs végén rálépett. A két játékost egy kisebb veszekedés után szétválasztották.

Az unokája ezután James-szel beszélgetett, majd a Rockets ellentmondásos szélsője, Dillon Brooks lépett oda, hogy megállítsa Jamest, amikor az megpróbált közeledni a Rockets vezetőedzőjéhez.

Udoka és James végül összecsaptak, aminek következtében James technikai hibát kapott, Udokát pedig kiállították a meccsről.

A Lakers LeBron James és a Rockets Ime Udoka verekedése után kiutasították a játékból

Udoka a mérkőzés után azt mondta, hogy azért dobták ki, mert “olyat mondott, ami nem tetszett nekik”. Azt is elmondta, hogy feldühítette a Rockets fizikai konfrontációja, különösen otthon.

James elmondta, hogy az Udokával folytatott beszélgetése arról szólt, hogy “hálás” …… Hogy mennyire élvezzük a hálaadást”.

A Lakers 107-97-re nyerte a mérkőzést. James 16 pontot és hét asszisztot jegyzett. Udoka Rockets-je 8-9-re áll a szezonban.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *