A Lakers kihagyja Jaquizz Jr. megszerzését, a Miami tehetsége a Heatnél csillogtathatja meg tudását

A Los Angeles Lakers draftéjszakai választása továbbra is kísért, hiszen Jaquizz Jr. továbbra is remekel a Miami Heatnél, míg a saját elsőszámú játékosuk, Jalen Hood-Schifino nehezen talál játékidőt.

A Lakers kihagyja Jaquizz Jr. megszerzését, a Miami tehetsége a Heatnél csillogtathatja meg tudását

Jaquizz Jr. ON FIRE: Az egykori UCLA-sztárt a 18. helyen draftolta a Heat, és a szurkolók kedvencévé és az év újoncává vált. A draft harmadik helyén végzett Chet Holmgren és Victor Wimbanyama mögött. Keménysége, igyekezete és azonnali playmaking képessége nagy hiányt pótolt a Lakersnél.

A Lakers draft hibája: Ezzel szemben Hood Scifano, akit a Lakers a 17. helyen választott ki, ritkán látta a pályát. Miután két egymást követő mérkőzésre eltiltották, csak nemrég került be a rotációba, és mindössze hét mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban.

KRITIKA A NYWEST LEAGUE FELSŐ SZINTJÉN: Egy ligaforrás elárulta, hogy a Lakersnél voltak olyanok, akik nagy reményeket fűztek Jaxhez, de a csapat a “nagyágyú” Hood Scifanót választotta. Utólag visszatekintve a döntés drága hiba volt, a vezető egyenesen azt mondta: “Elszúrták”.

HEAT TÁMOGATTA JAX SIKERÉT: Jakes hozzájárulása nem maradt észrevétlen. Fontos részévé vált a Heatnek, megmutatta azokat a tulajdonságokat, amikre a Lakersnek szüksége van a tökéletes szerepjátékosban.

JIMMY BUTLER Kihagyja a LAKERS-meccset: A Heat sztárja, Jimmy Butler lábsérülés miatt kihagyja a ma esti, Lakers elleni mérkőzést. Ez már a 10. meccse, amit kihagy, és ha még hétnél többet hagy ki, akkor veszélybe kerül az alapszakasz-jelöltsége.

Egyszóval a Lakers draftja visszafelé sült el, így egy nem bizonyított újonc maradt, miközben Jaquizz Jr. ragyog. A Heat viszont élvezte az okos draftválasztásuk gyümölcsét, bebizonyítva, hogy néha a biztos tipp a legjobb tipp.

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *